Tuotteet muovia, laatu rautaa. 

Figuurit ja pienoismallit

Dungeon & Dragoniin tarvitsee uuden velhon tai Fallout 4 käsitietokone olisi saatava ranteeseen kavereille näytettäväksi. Täältä viheltää!
 

Lahjat

Jos henkilöllä on jo kaikkea tai erikoisuus on ihmisen hyve niin Millenium Falcon tai Zombie-Majava patsas eteisessä voisi olla se oikea!
 

Varaosat ja kotelot

Vanha rikkinäinen muoviosa voidaan kopioida ja saada vain yksittäisen osan korvaamalla taas toimimaan. Säästää lompakkoa ja ennenkaikkea luontoa!
 

Muistoesineet

Lithophane eli vastavalo-kuva. Lähes kaikista kuvista voi tehdä näyttävän kuvan pöydälle, joka valaisee kirjaimellisesti päivääsi.
 

No siis sellanen niinku tiäks..

Kaikkea ei voi laittaa helposti kategoriaan. Jotkut täytyy vain selittää ja hieman piirtää ja viittilöidä ilmaan, mutta kyllä se tulostetaan!
.

Prototyypit

Keksit oman tuotteen jonka haluat paperilta käteen koplattavaksi, tulostetaan se niin pääset kokeilemaan sitä luonnossa!
 

Suojat ja päälliset

Joskus on sellaisia koloja ja läpiä mitkä tahtoo suojata pois joko silmiltä tai sormilta. Kun se on tulostettuna niin se näyttää kuin se olisi tehtaalta tullut. Tai mikä parempi, kuin se olisi erikoistilauksena työstetty!